A reklámok egyik fajtája, mikor egy társadalmi problémát állítanak középpontba. Ezt alkalmazta az Ash Babies is, akik arra hívják fel a figyelmet, hogy a magzat legnagyobb ellensége maga a várandós anyuka.

A reklámban különböző veszélyeket készít elő a leendő anyuka a hamarosan megszülető, tehetetlen kis apróságnak. Már ez a módszer sem hétköznapi, hiszem azok számára, akiknek ez a téma fontos, azok biztosan felháborodnak a látottakon.

One tipe of the advertisements, when a social problem is in the center. It was used by Ash Babies. They draw attention to babies biggest danger is their pregnant mother.

In the advertisement the pregnant woman made a lot of danger for her little baby. This method is not usual, beacause those people who says that this theme is important, they might find this things very outrageous.

A bejegyzés trackback címe:

https://ad-world.blog.hu/api/trackback/id/tr945625575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása